A hanganyagról

  1. Hanganyag

   BETEKINTÉS
  1. Hanganyag

  1. 1-6. kérdés

  2. 7-11. kérdés

  3. 12-14. kérdés

  1. 1-6. kérdés

  2. 7-9. kérdés

  1. Hanganyag

A hanganyag

 • 2,500.00 Ft
 • 13 fejezet
 • válasz 70+ állásinterjú kérdésre

ANGOL ÁLLÁSINTERJÚRA KÉSZÜLSZ? SZÜKSÉGED LENNE AZ E-KÖNYVRE IS?

Kattints a gombra és vásárold meg MOST!

Gyakran ismételt kérdések

 • Mielőtt megvásárolom, belehallgathatok?

  Előzetes regisztráció után a Bevezetőbe és a Csevegés fejezetbe belehallgathatsz.

 • Hogyan vásárolhatom meg a hanganyagot?

  A “Most elkezdem” gombra kattintva új fiókod létrehozásával megkezdheteted a regisztrációt. A következő lépésben egy új oldalra irányítunk, ahol látni fogod a fizetési felületet. Paypalon vagy Stripe-on keresztül tudsz fizetni. Nincs más dolgod, mint regisztráció után a fizetési oldalon kiegyenlíteni a számlát. Vásárlásodról minden esetben számla készül, amelyet egy külön e-mailben kapsz meg, ezért kérlek, pontosan add meg nevedet, e-mail címedet és lakcím adataidat. FONTOS! Számlát kizárólag magánszemélyek számára tudok kiállítani, ezért kérlek, hogy magánszemély nevét add meg számlázási adatként.

 • Mit tegyek, ha a vásárlásról nem kaptam e-mailt?

  Ha nem érkezett meg e-mailt, először mindenképpen ellenőrizd a Spam és Promóciók mappát. Ám ha itt sem találod az értesítést, lépj kapcsolatba velem az info@danyiandrea.hu e-mail címen, és segítek.

 • Mit tegyek, ha meggondoltam magamat, és vissza szeretném kérni a pénzemet?

  Mivel ez egy digitális, azonnal letölthető hanganyag, amely a vásárlás után azonnal elérhetővé válik a számodra, ezért a hanganyag díjának visszatérítésére nincs lehetőség.

A hanganyagot összeállította

üzleti angol coach Danyi Andrea

Üzleti angol nyelvtanár és Neurolanguage® nyelvi coach vagyok. Csaknem három évtizede foglalkozom üzleti angol oktatással, ezen belül állásinterjú felkészítéssel, a prezentációs technikával és kommunikáció fejlesztéssel.